Şirinevler İlkokulu

Vizyon: *Türk dilini doğru kullanan, devletine sahip çıkan, özgüvenini kazanmış, topluma yararlı, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: *Türk Millî Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün “birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Resim Yarışmalarında Birincilik

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:10 Ders Bitiş Saati: 15:00
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: 4 Adet Özel Servis Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları 1. ve 2. Sınıflar ( Yağ Satarım Bal Satarım ) 3. Sınıflar ( Mendil Kapmaca ) 4. Sınıflar ( Kaleli Yakan Top )
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Geri Dönüşümlü Atıklar Çöp Değildir Kâğıt Atık Plastik Atık Cam Atık Pil Atık

Telefon - 370 412 11 13

WEB - https://sirinevlerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şirinevler Mahallesi Şahinbey Caddesi No27 KARABÜK

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Şirinevler Mah. Şahinbey Cad. No:27 Şirinevler Camii karşısı, Şirinevler otobüsleri son durak karşısı.

Adres - Şirinevler Mahallesi Şahinbey Caddesi No27 KARABÜK

Ulaşım Şehir merkez dolmuş duraklarından Şirinevler Dolmuşlarına binilerek (her 5 dk bir) ve belediye otobüsleri PTT önündeki otobüs duraklarından binilerek Şirinevler son durakta inilerek ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 1 km mesafede.