Okul Müdürü Ahmet KABADAYI'nın Veda Mesajı

17.09.2014 tarihinden bu yana sürdürdüğüm Şirinevler İlkokulu Müdürlüğü'nden 01.08.2023 tarihi itibariyle Karabük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanmış olmam dolayısıyla ayrılmış bulunmaktayım.

01.08.2023 184

Görev yaptığım bu 9 yıllık süreçte ailem gibi gördüğüm ve canla başla çalışan, Şirinevler İlkokulu Ailesinin kıymetli idari personeline ve Saygıdeğer öğretmenlerine, aile olabilmenin getirdiği samimiyet ve özveriyle okulumuzu bugüne taşımamıza destek olan ve her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimizin tüm başkan ve üyelerine, sınıf temsilcilerine, yardımcı personeline, her birini evlat bilip üzerine titrediğim sevgili öğrencilerime, onların saygıdeğer ailelerine, bizleri maddi ve manevi anlamda destekleyen tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum.
Hoş sadalar, güzel izler bırakmış olabilmenin umuduyla, ailem bildiğim çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ile tüm sevdiklerimi Yüce Allah'a emanet ediyorum.

HOŞÇAKALIN....