Okulumuz 1/D Sınıfı Okuma Bayramı

1/D sınıf öğrencilerimiz okuyup yazmanın heyecanını ve sevincini “Okuma Bayramı” etkinliği ile aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Öğrencilerimiz okula başladıkları günden bu yana edindikleri bilgi ve becerilerini, hislerini yapmış oldukları etkinliklerle değerli ailelerine ve öğretmenlerine sunan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.  Öğrencilerimiz yapmış oldukları etkinliklerden sonra okuma sertifikalarını öğretmenlerinden alan öğrencilerimizin ve özellikler down sendromlu öğrencimizin okuma heyecanı görülmeye değerdi.

Bu coşku, başarı ve mutluluklarının ömür boyu sürmesi dileğiyle başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, onları yüreklendiren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

24.04.2024 46

24-04-202424-04-2024